Miehet:

osallistukaa kotitöihin. jos on esimerkiksi - tämä on siis puhdas esimerkki täysin vailla kosketuspintaa omaan elämääni... - sovittu, että mies hoitaa tiskit, niin ei riitä, että tiskaa kerran kuussa kaikki talon likaiseksi käytetyt astiat, vaan voisi ihan ilman kehoitusta vaikka joka toinen päivä tiskata...

älkää kehuko toisia naisia kauniiksi. ei kiinnosta. kehukaa, jos kehutte omaanne suhteessa ja potenssiin ja kertaa sata enemmän, tai jos teillä on muutenkin tapana kehua kaikkea kaunista mitä näette, lintuja ja puita ja hyviä sisustusratkaisuja ja nättejä verhoja, mutta muuten jättäkää väliin. ei kiinnosta.

älkää torjuko, vaikka toinen haluaisi nukkua ihan kiinni ja tuhisisi paljaaseen ihoonne. sehän vain kertoo että se toinen tykkää.

kertokaa juttuja. jos kysytään miten työpäivä meni tai mitä kuuluu vastatkaa enemmän kuin ihan hyvin. kertokaa juttuja!

osoittakaa kuuntelevanne kun min- nainen kertoo juttuja. lisäkysymykset ja naurahdukset olisivat mahtava ylläribonus, silmiinkatsominen ett måste.

paijaa enemmän naistasi kuin koiraasi!!!


Typerä tekohauska kirjoitus (ajan kuluessa ehkä oikeastikin hauska, kun ei enää ole niin "tilanne päällä" ja mieli ärtyisä), mutta pääsinpähän avautumaan. Nyt juoksulle ja sitten saunaan, heippahei.