Besta:) oli öökylässä. Piti lähteä radalle, mutta ilta venyi ja yhdeltä en ollut edes meikannut ja ilman meikkiähän ei voi lähteä ja sitten alkoi vähän väsyttääkin ja pilkkukin olisi tullut jo puoli kolmelta ja olisimme olleet perillä aikaisintaan kahdelta niin ei sitten eistytty. Kaveri nukahti sohvalle ivallinen hymy huulilla, luulin hänen katsovan telkkaria ja istuin seurana jonkun aikaa ("etkö yhtään ihmetelly, miksei puhuttu mitään?"), kunnes tajusin pienen nukkuvan. Peittelin ja siirryin koiraneitimme kanssa makkariin, uni tuli nopeasti.

Aamulla ystävätär tuli herättämään kymmenen aikaan, "tuu viereen köllimään", sanoin ja oli ihanan lämmin ja pehmeä ja suloinen unisuus, maattiin vierekkäin parisängyssä ja kerrottiin juttuja.

Uudet hiukseni ovat jotenkin niin kauheat etten voi olla tykkäämättä; leikkasin perjantaina ihanpoikatukaksi. Tuntuu että niiden kuivien latvojen ja sen raskaanmallin mukana lähti samalla velttoutta ja saamattomuutta.

Pelkään vaan jos näytän joltain rekkalesbolta. :D Hyh, sanakin jo inhottava. Tällainen malli kävisi kai paremmin sirommille tytöille, joilla on kauniit kasvonpiirteet.